itemscope itemtype=’http://schema.org/ImageObject
росія не хоче вести справжні мирні переговори - Зеленський

росія не зацікавлена ​​у завершенні війни в Україні. Про це заявив президент України Володимир Зеленський у посланні до Індонезійського аналітичного центру.

За словами глави держави, Росія хоче виставляти ультиматуми, а не проводити справжні мирні переговори. Зеленський додав, що постійно намагається організувати переговори з президентом росії володимиром путіним.

Є речі, які необхідно обговорити з російським лідером. Я не говорю вам, що наші люди горять бажанням розмовляти з ним, але нам потрібно прийняти реальність того, що ми переживаємо.

Зеленський додав, що Україна має намір зберегти свою незалежність та територіальну цілісність. За його словами, росія поки що не показує готовності до "серйозних мирних переговорів".

Читайте також

"Миру під диктовку не буде": Шольц закликав путіна до переговорів

Нагадаємо, що 17 травня радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що переговори Києва та Москви припинилися з ініціативи української сторони.

За його словами, росія "досі залишається у своєму стереотипному мисленні" і не усвідомлює, що військові дії йдуть не за її правилами та планами.

По материалам: Подробности