itemscope itemtype=’http://schema.org/ImageObject
Зеленський пояснив, чому росія напала на Україну

Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні до фрацузьких студентів заявив, що насправді росія не боїться, що на неї нападе НАТО. Найбільша фобія, вважає Зеленський, правда, яку російський режим старанно приховує від своїх людей, щоб залишатися при владі.

"НАТО це лише одна з причин того, що росія напала на Україну. Вони не вважають нас державою, не вважають нас народом. Вони хочуть мати 100-відстотковий вплив. Вони були всюди. В правоохоронних органах, в наших Збройних силах, Міністерстві оборони, вони були всюди. Окремі партії представляли їх в парламенті. Таким чином вам не дають розвиватися так, як ви хочете", – розповідає Зеленський.

Зеленський переконаний, що влада росії найбільше боїться дестабілізації в середині своєї країни. Тому веде пропаганду, дескридитуючи сусідню Україну.

"росія не бачить нас незалежною державою. Вони бояться це програти. Бо вони можуть побачити, як розвивається наша держава. І, не дай Боже, щоб їхні люди побачили, що ми краще живемо, ніж люди в росії. Бо це вплине на дестабілізацію в середині росії", – заявив Зеленський.

По материалам: Подробности