itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
Ізраїльську військову базу атакував дрон-камікадзе "Хезболли": поранені 70 людей, четверо загиблих

Четверо людей загинули та 67 людей отримали поранення внаслідок атаки дрока-камікадзе на півночі Ізраїлю. Високопосадовий представник "Хезболли" заявив, що рух атакував район кібуца Рамот-Менаше "ескадрильєю дронів-камікадзе". За даними ізраїльських ЗМІ, угруповання запустило три безпілотники, два з яких були збиті.

Вибух стався в районі Біньяміна на півночі країни. дрон-камікадзе влучив по їдальні бази першої піхотної ізраїльської бригади Голані. Бригада вважається однією з найбоєздатніших. Тривога не спрацювала, і до удару ніхто був не готовий. 

Ліванський рух "Хезболла" регулярно обстрілює північ Ізраїлю. 8 жовтня Хайфа та її передмістя зазнали найсильнішого обстрілу з боку Лівану з початку війни на Близькому Сході. В Армії оборони Ізраїлю повідомляли, що зафіксували близько 85 запусків з території Лівану у першу хвилю обстрілу та ще 20 — на другу. Більшість ракет було перехоплено.

У ЦАХАЛ пов'язали обстріл з ударами ізраїльських військових по терористичних об'єктах "Хезболли" у кварталі Дахія та інших районах Бейрута.

По материалам: Подробности