itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
На фронті від початку доби відбулося майже 90 бойових зіткнень – Генштаб

З початку доби на фронті відбулося 89 бойових зіткнень з російськими військовими, повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

На Харківському напрямку російські війська здійснили одну спробу штурму позицій українських підрозділів у районі Липців, а на Куп’янському напрямку атакували чотири рази. Українські військові відбили атаки біля Глушківки та Стельмахівки.

На Лиманському напрямку противник не припиняє атак у районах Чернещини, Дружелюбівки, Невського, Макіївки, Діброви та Торського. Від початку доби українські сили відбили шість атак, ще шість боїв тривають.

На Краматорському напрямку, за підтримки штурмової авіації, російські війська чотири рази атакували позиції українських захисників поблизу Калинівки, Кліщіївки, Білої Гори та Предтечиного. Бої біля Предтечиного продовжуються.

На Торецькому напрямку ворог активно застосовує штурмову та бомбардувальну авіацію, здійснивши 13 атак. Російські сили завдали ударів по Щербинівці, Віролюбівці та Костянтинівці. Бої тривають поблизу Дачного, Торецька та Неліпівки. Українські захисники відбили п'ять атак, ще сім бойових зіткнень тривають.

На Покровському напрямку з початку доби російські війська здійснили 18 атак у районах Воздвиженки, Гродівки, Орлівки та Маринівки. Усі атаки були успішно відбиті українськими силами оборони.

По материалам: Подробности