itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
На президента Yamaha Motor Йосіхіро Хідакі напала з ножем дочка

Поліція японської префектури Сідзуока заарештувала 33-річну Хану Хідаку, дочку президента Yamaha Motor Company Йосіхіро Хідакі. Як повідомляє Kyodo з посиланням на поліцію, жінка напала на батька та порізала йому руку кухонним ножем. Рана Хідакі виявилася незначною, його життю ніщо не загрожує.

За даними ЗМІ, дочка президента Yamaha Motor Company сама зателефонувала до поліції у ніч проти 16 вересня. Вона заявила, що батько вдарив її. Водночас поліцейським, які прибули на місце, 61-річний Хідака заявив, що дочка напала на нього з ножем, поки він спав, передає Tokyo Reporter.

Хану Хідаку заарештували, її підозрюють у замаху на вбивство батька. Донька президента Yamaha Motor Company безробітна, мешкає з батьками. У самій компанії відмовилися давати коментарі з цього приводу.

Yamaha Motor Company — японський виробник мототехніки. Заснована у 1955 році після відділення від Nippon Gakki Co., Ltd. (зараз Yamaha Corporation). У списку найбільших публічних компаній світу Forbes Global 2000 за 2024 рік компанія посіла 1014 місце.

По материалам: Подробности