itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
Російський удар по Конотопу: поранені 14 людей, у місті критична ситуація зі світлом (відео)

Внаслідок нічної атаки у Конотопі поранені 14 людей, серед них одна дитина. Наразі у лікарні перебуває дві людини. Одна з них у реанімації. Це місцевий мешканець, який під час атаки поїхав на допомогу місцевим. Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" розповів кореспондент "Інтера" Ігор Левенок, який перебуває у Конотопі.

"Російські війська у ніч на 12 вересня масовано обстріляли Конотоп Сумської області. Були атаковані об'єкти енергетики і не тільки. Зруйнований дитячий садок і міська лікарня. Ситуація зі світлом критична. Удар по Конотопу стався вночі, ворог здійснив масовану атаку з використанням "шахедів". 

Пошкоджені сім багатоквартирних будинків, приватний житловий будинок, медичний та навчальний заклади, автомобілі, гаражний кооператив, банківська установа.

На тепер відомо про 14 постраждалих у Конотопі. Серед постраждалих є одна дитина. Більшість травмованих отримали осколкові поранення, щонайменше двоє чоловіків буди госпіталізовані, один з них у комі. За словами міського голови, він їхав рятувати людей після російської атаки і потрапив під обстріл. 

У міста критична ситуація з електрикою, через це воду в Конотопі будуть подавати погодинно. Також є проблеми зі зв'язком через знеструмлення — росіяни знищили ділянку трамвайної колії в центрі міста", — розповів Ігор Левенок.

По материалам: Подробности