itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
Ляшко призначив виконувача обов’язків гендиректора "Охматдиту"

Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко призначив тимчасово виконуючим обов’язки генерального директора НДСЛ "Охматдит" Олександра Уріна, який очолює відділення інтенсивної та еферентної терапії гострих інтоксикацій медзакладу. Про це глава МОЗу повідомив у Facebook.

"Сьогодні зустрівся з декількома завідувачами відділень лікарні, аби почути їх думки, обговорити бачення, як має рухатись та розвиватись Охматдит далі, а також хто готовий очолити цей рух в складний час та має довіру колег.

За результатами зустрічі, з урахуванням порад лікарів, прийняв рішення тимчасово покласти виконання обов’язків генерального директора Охматдиту на Олександра Уріна, який нині очолює відділення інтенсивної та еферентної терапії гострих інтоксикацій Охматдиту.

Читайте також

Відновлення "Охматдиту" контролюватиме Рада з 15 людей — МОЗ

Пересвідчився, що колектив лікарні йому довіряє. Зі своєї сторони теж буду всіляко підтримувати рішення, які зроблять Охматдит ще кращим, а ми сьогодні напрацювали їх чимало. Скоро поділимося", — написав міністр.

Нагадаємо, генеральний директор НДСЛ "Охматдит" Володимир Жовнір відсторонений від виконання обов’язків до завершення перевірок Національною поліцією України, іншими правоохоронними органами та комісією МОЗ. Причина — скандал з переможцем тендеру за 307 млн грн на ремонт корпусу лікарні, який був пошкоджений ракетним ударом у липні. 

По материалам: Подробности