itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
Росія напала на Україну, тому що Байден пообіцяв Україні членство в НАТО: Трамп дав інтерв'ю Маску

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп розкритикував чинного президента Джо Байдена через те, що перед повномасштабним вторгненням росії заявив, що Україна може стати країною НАТО. Про це Трамп сказав в інтерв'ю американському техно бізнесмену Ілону Маску в соцмережі Х.

Коли я пішов, вони почали формувати велику армію на кордоні з Україною, чи не так? І я дивився на це і думав, що путін робить це, бо він вміє вести переговори. Я думав, що він це робить, щоб вести переговори. Але потім Байден почав говорити дурниці. Наприклад, він сказав, що Україна може стати країною НАТО. А росія, скільки існує НАТО, каже: Ми ніколи на це не погодимося. А тут ми беремо і кажемо це.

Трамп нагадав, що росія разом з американцями перемогла Гітлера у Другій світовій війні, а також перемогла війська Наполеона. На його думку, росія вміє "сильно воювати".

А Україні зараз не вистачає чоловіків. Тому в бій ідуть молоді та літні люди.

Читайте також

Трамп назвав штати, в яких відбудуться дебати з Гарріс

За словами Трампа, коли обіймав посаду президента США, застерігав путіна від нападу на Україну.

І я сказав Володимиру Путіну: "Не роби цього. Ти не можеш це зробити, Володимире. Якщо ти зробиш це, настануть погані дні. Не роби цього". І я сказав йому, що відповів на його дії. І він сказав: "Це неможливо". А я сказав: "Можливо". І знаєте, це був останній раз, коли ми розмовляли. Він би ніколи не зробив [якби я залишався президентом]… Я добре з ним ладив. Я сподіваюся, і зараз з ним порозумітися. Я мав добрі відносини і з Кім Чен Ином.

Читайте також

"Ворушись, Європо!": Трамп заявив, що "для США є важливим виживання України"

Більшу частину інтерв'ю Дональд Трамп присвятив розповіді про нещодавній замах на нього, а також планам скоротити державне регулювання американської економіки. Відповідаючи на питання про нелегальну міграцію, він пообіцяв провести найбільшу депортацію зі США.

По материалам: Подробности