itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
На Курахівському напрямку спостерігається накопичення ворога - 57 бригада

На Курахівському напрямку з початку неділі, 11 серпня, російські війська один раз атакували підрозділи Сил оборони України. Ворог намагався просунутися поблизу Костянтинівки, штурмові дії відбито. 

Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" розповів командир роти ударних БПАК 58-ї окремої мотопіхотної бригади Георгій, позивний "Армані".

"Ми спостерігаємо постійне накопичення ворога. І ворог періодично — раз в день, раз в три дні проводить штурмові дії. Наша бригада постійно їх відбиває і жодного сантиметра нашої землі не поступилася…

Ворог застосовує практику піхотних малих груп в основному. Зараз техніка не так використовується, оскільки наші FPV-дрони швидко її знищують. І ворог не встигає поповнювати свої запаси техніки. Але хоч і піхотні, є штурми, FPV-дрони, стрілецькі батальйони, мотопіхотні батальйони…

Всі штурми відбиваємо вчасно, всі наміри ворога бачимо і намагаємося вчасно реагувати. На нашому напрямі просувань немає. 

Завдяки тому, що ворог пересаджується на мотоцикли, він стає більш маневреним, його важче швидко виявити та знищити. Коли ворог їде на бронетехніці, йому треба більше часу, щоб під'їхати до наших позицій, а на мотоциклах вони це роблять швидше, інколи ця тактика працює", — розповів Георгій.  

По материалам: Подробности