itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
Ворог хоче вийти до траси в Костянтинівці та вдарити у тил угрупованню, яке утримує Вугледар - 79 бригада

На Курахівському напрямку Сили оборони відбили сім ворожих штурмів поблизу Красногорівки, Георгіївки, Парасковіївки та Костянтинівки. Про це повідомив Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні 4 липня.

24 та 29 липня росіяни кинули на штурм позицій Таврійських десантників на Курахівському напрямку 114 одиниць бронетехніки.

Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" розповів представник пресслужби 79 Окремої Десантно-штурмової Таврійської бригади Орест Дрималовський.

"Ситуація складна, ворог наступає на ділянці фронту, це села Костянтинівка і Парасковіївка. Кидає у бій великі сили. Щодня їдуть танки, бронемашини з десантом. Ворог обстрілює наші позиції з артилерії, завдає авіаударів. 

Наші воїни десантники 79-ї Десантно-штурмової Таврійської бригади 24 і 29 липня відбили два величезні штурми. Можливо, це були найбільші штурми цієї повномасштабної війни. Ворог двічі кинув на позиції наших воїнів 57 одиниць бронетехніки. Це десятки танків, десятки бронемашин. Нашим воїнам вдалося відбити ці штурми. Ворог не досягнув жодних результатів…

Ворог постійно атакує на Курахівському напрямку Костянтинівку та Парасковіївку. Ворог на нашому напрямку переслідує дві цілі — вийти до траси в селі Костянтинівка та завдати удару в тил угрупованню, яке утримує місто Вугледар", — розповів Орест Дрималовський.

 

По материалам: Подробности