itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
» src=»/wp-content/uploads/2024/07/57c724ebeb433e2945fa977b80546f02.jpg» alt=»3 ОШБр про ситуацію на Харківському напрямку: Ворог поповнює втрати, щоб хоч якось зафіксуватися на позиціях, які він поки що має» width=»100%» />

Ворог поповнює втрати, щоб хоч якось зафіксуватися на тих позиціях, які він має. Про це розповів Родіон Кудряшов, заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ у ефірі телемарафону.

"3 ОШБр має велику зону відповідальності на Харківському напрямку, зокрема у напрямку Борової. Ворог з початку травня намагався всіма наявними засобами проломити передній край нашої бригади і суміжних підрозділів. Результату оперативно і тим паче стратегічно ворог там не досяг", — сказав Кудряшов.

За його словами, маючи велику перевагу у кількості особового складу і кількості засобів, зокрема, боєприпасів, ворог не спромігся досягти будь-якого результату.

"Варто підкреслити, що це виключно завдяки роботі сержантів та офіцерів, які несуть службу на передньому краї. На мою думку, ворог поповнює втрати, щоб хоч якось зафіксуватися на тих позиціях, які він має", — сказав заступник командира 3 ОШБр.

По материалам: Подробности