itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
» src=»/wp-content/uploads/2024/06/77d1b03fc7675cc3a1066ff6786e3478.jpg» alt=»Афганець з ножем поранив українку у Франкфурті» width=»100%» />

19-річний афганець порізав 41-річну українку у Франкфурті. Інцидент стався у понеділок, 10 червня. Про це повідомляє Bild. 

Нападник не був знайомий з жертвою — він просто побачив її у парку, коли вона сиділа на лавочці на берегу Майна. Підійшов до жінки ззаду, схопив за плече та  завдав кілька ударів ножем у голову та шию, розповіли у поліції.

Українка змогла відбігти на кілька метрів, але спіткнулася і впала — доки вона лежала на землі, зловмисник ще раз вдарив її ножем. 

Коли на крики почали збігатись люди, афганець втік. Свідки надали жінці першу допомогу та зателефонували в службу 911. Медики надали допомогу постраждалій. Про її стан не повідомляється.

Поліція за гарячими слідами затримала нападника — він ховався у кущах неподалік, ніж був при ньому. Повідомляється, що Мохаммад Заман А. ніколи не потрапляв до уваги правоохоронців. Він арештований, прокуратура розслідує замах на вбивство.

Афганець з ножем поранив українку у Франкфурті

Нагадаємо, у Німеччині вже кілька днів шукають дівчинку з України, яка зникла дорогою до школи. 

По материалам: Подробности