itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
що відомо » src=»/wp-content/uploads/2024/05/c6b17b1404f14e7ad0876a760ffb775b.jpg» alt=»Зеленський провів Ставку: що відомо » width=»100%» />

У четвер, 23 травня, президент України Володимир Зеленський провів Ставку. Про це він повідомив на своїй сторінці в Telegram.

Очна доповідь Головкома Олександра Сирського, який усі ці дні перебував на Харківщині і керував обороною регіону. Повна картина бойових дій на Харківському напрямку та на Донбасі. Намір окупантів зрозумілий: відтягнути наші сили на північ, щоб просунутися на сході. Знаємо, як відповідати. 

"Доповідь міністра оборони Рустема Умєрова щодо забезпечення армії всім необхідним. Графіки надходження зброї з уже оголошених та очікуваних пакетів допомоги від наших партнерів", — додав президент. 

Онлайн-доповідь голови ДПСУ Сергія Дейнеки. Він продовжує працювати на місцях, у прикордонних регіонах: Чернігівщина, Сумщина, Харківщина. 

"Доповіді розвідок: начальник ГУР МО Кирило Буданов, голова СЗР Олег Іващенко. Окрім планів рф на полі бою розвідники отримали багато даних щодо стратегії зриву Саміту миру. Це стало головним завданням російської дипломатії та зовнішньої розвідки на найближчий час", — сказав Зеленський.

Дивіться також, як Зеленський відреагував на атаку росіян по Харкову та Люботину.

По материалам: Подробности