itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Саміт миру: Єрмак розкрив деталі зустрічі та назвав основну мету

Саміт миру – це чітка фіксація того, що війну потрібно зупинити, повернути справедливий мир на українську землю. Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" заявив керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

"(Саміт миру – ред.) – це чітка фіксація того, що війну потрібно зупинити, повернути справедливий мир на українську землю, повернути повагу до міжнародного права, статуту ООН. І, безумовно, це консолідація відповідальних країн щодо подальшої підтримки України. Усі ці країни зацікавлені в тому, щоб ця війна зупинилась. Саме про це формула миру президента Зеленського", – зазначив Єрмак.

Він додав: "Запрошення тільки розіслані. Запрошені більше ніж 150 країн і міжнародних організацій. Поки ще рано говорити про підтвердження та кількість країн, які будуть брати участь, але точно можу сказати, що це країни зі всіх континентів. Ми очікуємо велику присутність, оскільки для нас це дуже важливо, це буде ще одним підтвердженням, що сьогодні їх не тільки турбує війна в Україні, але й турбує справедливий мир, те, що сьогодні без перемоги України неможливо вірити, що те ж саме не може статись більше в будь-якому куточку нашої планети".

По материалам: Подробности