itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
10 річниця початку АТО на Донбасі: Сирський зробив заяву

У неділю, 14 квітня, 10 річниця початку Антитерористичної операції на сході України. Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський подякував військовим, які навесні 2014 року стали на захист України.

Про це повідомив Сирський в Facebook.

Головком нагадав, що 14 квітня 2014 року на виконання рішення РНБО розпочалася Антитерористична операція. Це була реакція України на захоплення Слов’янська спецпідрозділом ФСБ з міжнародним злочинцем за наказом очільника Кремля.

З честю виконував обов’язки і начальника штабу Антитерористичної операції, і заступника керівника Антитерористичної операції, і керівника Антитерористичної операції.

Головнокомандувач подякував українським захисникам та захисницям, які навесні 2014 року стали до лав підрозділів Сил безпеки і оборони України.

Дякую кожному, хто захищав і захищає незалежність України. Цього дня ми повинні згадати і пом’янути усіх українських захисників і захисниць, які поклали свої життя за свободу нашої держави у протистоянні російській навалі. Вічна слава і вічна пам’ять нашим героям.

Сирський додав, що боротьба проти російських окупантів триває, а "усі, хто брав участь у Антитерористичній операції, дуже добре засвоїли, що українське сонце сходить за териконами на Донбасі".

Раніше Сирський повідомляв, що обстановка на Східному фронті суттєво загострилася, ворог іде на штурм.

По материалам: Подробности