itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
росіяни обстріляли прифронтові Очеретине та Нью-Йорк

24 грудня російські військові вдарили по населеним пунктам Очеретине та Нью-Йорк в прифронтовій зоні Донецької області. Ці ворожі обстріли призвели до поранень серед мирного населення.

Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура.

Сьогодні російська армія зосередила увагу на селищах, де відсутні будь-які об’єкти військового призначення. За попередніми даними, проти мирних людей вона застосувала керовані авіаційні бомби, — розповіли в прокуратурі.

У селищі Очеретине постраждав 62-річний чоловік, який перебував у своєму автомобілі. Він отримав поранення стегна та мінно-вибухову травму.

Ще двоє мирних мешканців, 68-річний чоловік і його 64-річна дружина, зазнали поранень у селищі Нью-Йорк, перебуваючи на власному подвір'ї в момент ворожого обстрілу.

Подружжя змогло дійти до сусідів, які й викликали "швидку". У постраждалих — осколкові поранення, — додали в прокуратурі.

Нагадаємо, 21 грудня російська армія здійснила скидання двох авіабомб на Торецьк у Донецькій області, за результатами чого троє людей загинули, а ще п'ятеро отримали поранення.

По материалам: Подробности