itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
"Зачебурашим": путін помилував другого людожера

Серійного вбивцю та маніяка-людожера з міста Аніва Сахалінської області випустили на волю, помилувавши його заради того, щоб відправити на війну з Україною. Завербованого в ПВК Дениса Горіна, який уклав контракт з міноборони рф, помилував президент росії володимир путін. Про це повідомляють Сибирь.Реалии.

44-річний Горін скоїв мінімум 4 вбивства та у двох випадках, як підтвердив суд, з'їв останки своїх жертв. Його сусіди, які були присутні при затриманні, стверджують, що він убив щонайменше 13 людей.

Горін був судимий тричі. Вперше отримав термін у 2003 році за вбивство. У прокуратурі Сахалінської області зазначили, що після вбивства він "знущався з тіла". Його сусіди стверджують, що брати Горини з'їли жертву.

Колишній сусід Горіних Дмитро Володимирович, який перебуває у госпіталі після поранення на "СВО", розповідає:

На суде он признался, что они ели убитого, он был их знакомым. Убили по пьяни, и тогда старший Евгений (он к тому моменту уже пробовал человечину) пытался заставить свою жену съесть. Потом — младшего брата, Дениса. По словам Дениса, он отказывался, но брат угрожал убить и его. Тогда он начал есть. Ему присудили всего 10 лет! А выпустили уже в 2010-м якобы за примерное поведение. Мы и тогда были в шоке — убил и съел человека, через 7 лет свободен.

У 2010 році Денис Горін повернувся до рідного містечка і того ж року зарізав брата іншого в'язня, з яким сидів у СІЗО. Після вбивства, згідно з матеріалами справи, він "вирішив згадати минуле, а саме зрізати з [жертви] м'ясо і згодом його з'їсти".

"Зачебурашим": путін помилував другого людожера

Денис Горін

У 2011 році Денис Горін з братом Євгеном вбили людину та сховали тіло на березі річки Лютога. На початку 2012 року вони ж скоїли ще одне вбивство, повідомляє обласна прокуратура.

У 2018 році суд присудив Денису Горіну за останні три вбивства 22 роки позбавлення волі в колонії особливого режиму.

Сусід Горіна Дмитро розповів:

Это случайно всплыло-то, они так же по пьяни пытались убить одного местного, но не смогли. Когда их задерживали (я присутствовал), открыли холодильник, а он доверху забит мясом человеческим! Он прям там и рассказывал, как срезал мясо с ног убитых, смотрел бицепсы — есть ли там мясо. Яму показали, где останки зарывали — там человек 12 было. Не трое, как в приговоре указано! И среди скелетов был совсем маленький — какую-то девочку убили. Но доказать в суде это не удалось. Приняли [в расчет] только те убийства, в которых они признались сами. Трое взрослых мужиков. И еще девять неизвестных, включая ребенка.

Про звільнення Горіна з тюрем свідчить його активність у соцмережах. 24 жовтня 2023 року людожер опублікував на своїй сторінці в "Однокласниках" фотографію у війсьовому однострої. На фотографії видно георгіївську стрічку та нашивку "Зачебурашим".

Сейчас он в Южно-Сахалинске, в госпитале. У него несерьезное ранение, средней тяжести. Жить будет. Но, думаю, недолго. Выжил там, потому что к обычным мобилизованным или контрактникам таких зэков не пускают. Иначе бы еще там прирезали. 

Горін став щонайменше 17-м убивцею, якого путін помилував і відпустив на волю за участь у війні з Україною.

Нагадаємо, днями стало відомо про помилування члена банди сатаністів з Ярославля, засудженого на 20 років в'язниці за ритуальні вбивства підлітків.

У 2008 році Миколи Оголобяк з друзями вбив та з'їв частини тіл кількох дівчат. Людожер півроку прослужив у загоні "Шторм Z" і після поранення повернувся додому інвалідом.

По материалам: Подробности