День: 22.08.2024

Лучший возраст для отцовства

Какой возраст мужчин считается лучшим для отцовства с медицинской точки зрения

Возраст отца играет важную роль в здоровье будущих детей, и этот аспект все чаще становится объектом научных исследований. В то время как возраст матери традиционно считался более значимым фактором для здоровья потомства, современные исследования показывают, что возраст отца также может оказывать значительное влияние.

hamster kombat

Які комбо-картки від Hamster Kombat варто купувати 22-23 серпня

Hamster Kombat не перестає радувати гравців регулярними оновленнями та привабливими бонусами, які дозволяють значно збільшити доходи у грі. Нещодавнє впровадження нових комбо-карт стало одним із найефективніших інструментів для заробітку та досягнення ігрових цілей.

Петро Конопля

Військовий оголосив голодування через погані умови у лікарні (відео)

Умови в обласній психіатричній лікарні №2 в Одесі, де лікуються також і військові, викликають серйозне занепокоєння. Про це розповів бойовий медик Петро Конопля, який зараз проходить лікування в цьому медичному закладі.

Не бачимо переміщення ані сил, ані техніки: у ДПСУ не підтверджують стягування білоруських військ до кордону

itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»> Білорусь розгорнула авіацію та війська протиповітряної оборони на кордоні з Україною через день після того, як диктатор олександр […]

Усик, Джошуа,

Нормальный человек отказался бы драться с Усиком — Хирн о поражении Джошуа

Выходить на ринг с Александром Усиком (22-, 14 КО) было большой ошибкой, от боя можно было отказаться. Такое заявление сделал промоутер экс-чемпиона мира в супертяжелом весе Энтони Джошуа (28-З, 25 КО) Эдди Хирн.