Site icon Главпост

Нідерланди проти Англії на Євро-2024: трансляція та прогнози

Про це повідомляє Головпост із посиланням на сайт трансляції.

Де дивитись матч Нідерланди – Англія

Трансляцію матчу забезпечить медіасервіс MEGOGO, офіційний транслятор турніру. Переглянути гру в прямому ефірі можна буде за підписками «Максимальна» та «Спорт». Крім того, матч буде показаний на регіональних телеканалах «Суспільного» («Суспільне Київ», «Суспільне Вінниця» та інших). Коментуватимуть гру Віталій Волочай та Віталій Кравченко.

Прогнози букмекерів

Згідно з українською букмекерською конторою Favbet, збірна Англії є невеликим фаворитом у цьому поєдинку. Коефіцієнт на перемогу команди Гарета Саутгейта складає 2,76. У той час, як на успіх Нідерландів можна поставити з коефіцієнтом 3,20. Ніча оцінюється трохи нижче – 2,92.

Для любителів гострих відчуттів можна зробити ставки на конкретні результати. Наприклад, результативна нічия 2:2 принесе виграш у 16 ​​разів більше за ставку. Ще один цікавий варіант – передбачити спосіб, яким буде забитий перший гол. Результативний удар головою має коефіцієнт 5,00.

Матч обіцяє бути захоплюючим, і шанувальники футболу можуть розраховувати на напружену боротьбу та яскраві моменти на полі.

Exit mobile version