Site icon Главпост

Яка ситуація на фронті 24 листопада

itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Яка ситуація на фронті 24 листопада

Українські військові продовжують вести наступальні операції на двох напрямках, відбивши атаки російських сил біля Мар'їнки та нанесли удар по логістичному центру противника. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Зведення Генерального штабу ЗСУ зафіксувало 68 бойових зіткнень, під час яких ворог використовував ракетні та авіаційні удари, а також обстріли реактивними системами залпового вогню.

На жаль, в результаті атак загинули та отримали поранення цивільні особи, а також спостерігаються руйнування та пошкодження приватних житлових будинків та іншої цивільної інфраструктури.

Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною.

Протягом доби міста Херсон, Дудчани, Берислав, Веселе, Львів, Іванівка, Чорнобаївка, Комишани (Херсонська область) та Очаків (Миколаївська область) були піддані артилерійським обстрілам з боку противника.

Спостерігаються активні наступальні операції сил оборони України на Мелітопольському напрямку, а також штурмові дії на Бахмутському напрямку, що призводять до втрат серед ворожих сил і техніки.

На Куп’янському напрямку окремі військовослужбовці російських окупаційних військ висловлюють незадоволення високим ризиком та низькою якістю новобранців.

В окупованому Маріуполі російські військовослужбовці вбили свого командира через систематичне насильство.

На Сватівському напрямку ворог також стикається з проблемами тилового забезпечення, такими як недостатнє забезпечення зимовим одягом та продовольством. Сили оборони України продовжують завдавати ураження противнику, наносячи удари за допомогою авіації та ракетних військ.

Нагадаємо, у Селидове Донецької області кількість жертв російського ракетного удару по будівлі лікарні, завданої пізно ввечері 20 листопада, збільшилася до двох. На місці "прильоту" продовжуються аварійно-рятувальні роботи.

По материалам: Подробности

Exit mobile version