Site icon Главпост

Яка ситуація на фронті 20 листопада

itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Яка ситуація на фронті 20 листопада

Сили оборони України продовжують активні дії в південній частині Донецької області, наносячи удари на Мелітопольському напрямку і забезпечуючи оборону в районі Авдіївки. За останню добу було зафіксовано 46 бойових зіткнень.

За даними Генерального штабу ЗСУ, російські окупанти здійснили авіаційний удар по Україні, використовуючи ударні безпілотники типу Shahed-136/131. Силами та засобами протиповітряної оборони було знищено 15 з 20 ударних безпілотників.

Ворог здійснив 1 ракетний та 17 авіаційних ударів, провівши також 94 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

На жаль, внаслідок терористичних атак російських сил є загиблі та поранені серед цивільного населення. Приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура зазнали руйнувань та пошкоджень.

Авіаційних ударів зазнали:

Під артилерійським вогнем опинилися понад 100 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей.

В зоні відповідальності ОСУВ "Північ" на Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка залишається без суттєвих змін.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала 2 удари по районах зосередження особового складу противника.

Підрозділи ракетних військ уразили 2 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також 3 склади боєприпасів противника.

Раніше ми писали про те, що у Сухопутних військах назвали одне з головних завдань для ЗСУ взимку.

По материалам: Подробности

Exit mobile version