Site icon Главпост

Яка ситуація на фронті 21 жовтня

itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Яка ситуація на фронті 21 жовтня

За останню добу, внаслідок активних бойових дій на Мар'їнському напрямку відбито близько 20 атак ворога. Українські сили також завдали удару по станції радіоелектронної боротьби противника. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Протягом минулої доби відбулося понад 100 бойових зіткнень. Ворог завдав ракетного удару по школі в Костянтинівці, Донецька область, що призвело до майже повного руйнування цього навчального закладу.

Усього російські війська здійснили 9 ракетних та 39 авіаційних ударів, а також 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та цивільних населених пунктах.

Авіаційні удари були проведені в наступних районах:

Понад 110 населених пунктів у Чернігівській, Сумській, Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій та Херсонській областях опинилися під артилерійським обстрілом.

Ситуація на фронтах:

Протягом останньої доби авіація ЗСУ здійснила 8 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки ворога, а також 4 удари по зенітно-ракетних комплексах противника.

Підрозділи ракетних військ завдали удари по пункту управління, складу боєприпасів, трьох районах зосередження особового складу, озброєнню та військовій техніці ворога, а також станції радіоелектронної боротьби противника.

У Генштабі ЗСУ у вечірньому зведенні 20 жовтня повідомили, що українські сили оборони продовжують наступальні операції в осі Мелітополь і наступальні (штурмові) операції в осі Бахмут.

По материалам: Подробности

Exit mobile version