Site icon Главпост

Зеленський повідомив про щоденні втрати України на війні

itemscope itemtype=’http://schema.org/ImageObject
Зеленський повідомив про щоденні втрати України на війні

Щоденні втрати України на війні становлять 30 людей на день вбитими та 250 пораненими. У травні та червні Україна щодня втрачала від 100 до 200 захисників. Про це заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю The Wall Street Journal.

Втрати України "знизилися до 30 людей убитими, близько 250 пораненими", – сказав глава держави. Загальну кількість загиблих та поранених президент України назвати відмовився.

Зеленський також заявив, що перемир'я з Росією без повернення територій призведе до затягування конфлікту.

Заморожування конфлікту з Російською Федерацією означає паузу, яка дасть Російській Федерації перепочинок. Вони не будуть використовувати паузу для зміни своєї геополітики чи відмови від домагань колишніх радянських республік.

Читайте також

В США назвали втрати росіян на війні в Україні

Володимир Зеленський також сказав, що постачання Україні ППО країнами Заходу коштуватиме дешевше Європі та США, ніж підтримка української економіки.

"За словами Зеленського, надання засобів протиповітряної оборони коштувало б США та Європі набагато дешевше, ніж підтримка на плаву української економіки з її щомісячним дефіцитом бюджету в розмірі $5 млрд", – пише газета.

Нагадаємо, що в Україні засекретили дані про кількість загиблих військовослужбовців.

По материалам: Подробности

Exit mobile version