Site icon Главпост

Кабмін доручив НСЗУ розпочати підготовку до підписання договорів за програмою державних гарантій із медзакладами

Кабінет Міністрів України дав доручення Національній службі здоров’я України розпочати підготовку до укладання договорів з закладами охорони здоров’я за програмою медичних гарантій на 2022 рік.

Щоби вчасно опрацювати пропозиції закладів охорони здоров’я про укладання договорів на медичне обслуговування населення у 2022 році, Національній службі здоров’я України слід попередньо проаналізувати ці пропозиції з урахуванням 36 пакетів медичних послуг, які пропонується включити до програми медичних гарантій  у 2022 році.

Відтак НСЗУ потрібно розробити та погодити специфікації та умови закупівель медичних послуг за програмою державних гарантій медичного обслуговування населення, а також проаналізувати наявність у надавачів медичних послуг медичного обладнання, персоналу, ліцензій та інших дозвільних документів, необхідних для надання медичних послуг в рамках програми державних гарантій медичного обслуговування населення у 2022 році.

Після відповідної підготовки Національна служба здоров’я зможе розпочати укладати договори про медичне обслуговування населення за програмою державних гарантій із закладами охорони здоров’я.

Источник: МОЗ

Exit mobile version