Site icon Главпост

МОЗ та ЦГЗ підписали з ГС “Коаліція за вакцинацію” Меморандум про співпрацю щодо розвитку імунопрофілактики

17 вересня 2021 року в Міністерстерство охорони здоров'я України відбулось підписання тристороннього Меморандуму про спільні наміри щодо розвитку імунопрофілактики та захисту населення від інфекційних хвороб, яким можна запобігти шляхом проведення імунопрофілактики. 

Даний Меморандум є особливо актуальний в умовах пандемії коронавірусної хвороби та проведення вакцинальної кампанії задля її зупинення. Також важливо нагадувати, що інші хвороби нікуди не зникли і потрібно відповідно дотримуватись графіку еплень рутинної вакцинації. 

Міністерство охорони здоров’я України, Центр громадського здоров’я МОЗ та громадська спілка “Коаліція за вакцинацію” домовились про  співпрацю та координацію зусиль з метою розширення можливостей тристороннього співробітництва та реалізації завдань, що включає співпрацю, спрямовану на:

В рамках реалізації Меморандуму сторони домовилися проводити спільні інформаційні заходи, розробляти та поширювати інфоматеріали на своїх офіційних ресурсах задля ефективної реалізації заходів з розвитку імунопрофілактики для ефективного реагування на виклики пандемії COVID-19 та інших інфекційних хвороб, які можна попередити шляхом вакцинопрофілактики.  

Источник: МОЗ

Exit mobile version