Site icon Главпост

Усі щеплені від COVID-19 зможуть тиждень дивитися кіно та серіали на MEGOGO

Міністерство охорони здоров’я України продовжує партнерства з приватним бізнесом з метою заохочення громадян до вакцинації проти COVID-19.

Одним з таких партнерів став медіасервіс MEGOGO, який долучився до ініціативи за сприяння Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Тим українцям, які щепилися принаймні однією дозою антиковідної вакцини, медіасервіс дарує 7 днів передплати «Кіно+» з широким вибором фільмів, серіалів, мультфільмів, фільмових каналів, аудіокниг та подкастів.

Якщо ви бажаєте скористатися цим подарунком:

Для активації промокоду не потрібно вводити платіжні дані. Після закінчення безоплатного періоду ваша передплата автоматично скасовується. Промокод можна активувати до кінця 2021 року.

Міністерство охорони здоров’я вітає такі ініціативи приватного бізнесу! Популяризуючи вакцинацію та заохочуючи українців захиститися від важкого перебігу COVID-19, ці компанії допомагають зберегти людські життя.

Якщо ви бажаєте приєднатися до ініціатив із заохочення до щеплень проти COVID-19, напишіть нам про це на електронну пошту: [email protected] 
Або просто запишіть на щеплення своїх співробітників та вакцинуйтесь самі! Деталі на сайті vaccination.covid19.gov.ua та за телефоном гарячої лінії МОЗ 0 800 60 20 19.

Источник: МОЗ

Exit mobile version