Site icon Главпост

COUB for Notcoin holders – що це за проект для заробітку і коли відбудеться листинг

COUB

COUB for Notcoin holders – що це за проект для заробітку і коли відбудеться листинг

Про перспективи COUB повідомляє Головпост, з посиланням на офіційний сайт проекту.

Суть COUB for Notcoin holders

Telegram готується впровадити та популяризувати власну платформу для коротких відео – Shorts. Відомо, що до справи залучено експертів Bytedance, які раніше привели до успіху настільки популярний TikTok. Показовою фішкою проекту буде просунута система рекомендацій, яка допоможе набагато швидше знаходити новий цікавий контент.

Для просування проекту Telegram має намір влаштувати аірдроп, використовуючи бот COUB. Це означає, що користувачі зможуть отримувати токени, допомагаючи проекту своїми переглядами, лайками та розповсюдженням відео серед друзів. Такий підхід допоможе Telegram у розширенні, а для аудиторії це чудовий спосіб отримати додатковий дохід без зайвих зусиль.

Для власників токенів $DOGS, $TON та $NOT анонсовано особливі бонуси

Новий проект буде особливо цікавий власникам токенів $DOGS, $TON і $NOT, тому що для них приготовлені бонуси. Для приросту токенів $COUB таким людям потрібно буде підключити свій криптогаманець до програми в Telegram. Таким чином можна буде інтегрувати криптовалютні активи та примножити заробіток. Підписка на соціальні мережі COUB також обіцяє бонуси користувачам.

Що відомо про лістинг токенів $COUB

На даний момент даний токен не торгується. Як відомо це означає, що зараз заробляти токени можна особливо швидко, створюючи перевагу над користувачами, які будуть приєднуватися до проекту зі збільшенням популярності.

Лістинг токенів $COUB є лише питанням часу з огляду на те, що автори згаданого проекту раніше займалися токенами $DOGS, $TON, $NOT, які зараз успішно торгуються. Прогнозується, що листинг $COUB відбудеться найближчими місяцями або протягом року на таких популярних майданчиках як Бінанс і Вайтбіт. Варто дочекатися офіційних заяв від розробників, щоб дізнатися про конкретні терміни.

Exit mobile version