Site icon Главпост

Секретний код у Hamster Kombat для 3 вересня — розгадка абетки Морзе принесе мільйон монет

hamster kombat

Секретний код у Hamster Kombat для 3 вересня - розгадка абетки Морзе принесе мільйон монет

Про бонуси від гри повідомляє Головпост.

Особливість цього нововведення полягає в тому, що оновлення коду відбувається щодня, тому гравці повинні бути уважними та стежити за змінами. До 22:00 3 вересня у проекті активний код Withdraw, який необхідно ввести, використовуючи абетку Морзе.

Для успішного введення коду у грі слід пам’ятати кілька простих правил. По-перше, «•» — це короткий натиск, а «-» — тривалий, приблизно 2 секунди. По-друге, між символами рекомендується витримувати паузу близько 3 секунд.

Комбінація для введення коду Withdraw за абеткою Морзе виглядає так:

Hamster Kombat доступний лише у месенджері Telegram. Щоб стати частиною гри, необхідно скористатися спеціальним роботом. У «Хом’яку» гравці заробляють монети просто натискаючи на екран. Також у грі є можливість розвивати свою біржу, що відкриває шлях до більшого пасивного доходу. Використовуйте свої навички та інтуїцію, щоб розгадати шифр та виграти!

Перспективи розвитку Hamster Kombat

Проект Hamster Kombat продовжує активно розвиватися, і незабаром планується листинг токенів HMSTR. Очікується, що торги розпочнуться на різних криптовалютних біржах через місяць. Нижче наведені декілька бірж, які можуть підтримати листинг Hamster:

Альтернативні способи заробітку в інтернеті

Для тих, хто шукає можливості заробітку в інтернеті з мінімальними або без початкових вкладень, окрім Hamster Kombat, існує багато інших проектів:

Приєднуйтесь до Hamster Kombat, слідкуйте за оновленнями та починайте перемагати вже сьогодні!

Exit mobile version