Site icon Главпост

ТОП-5 виробників чохлів для смартфонів

Тепер вони не просто допомагають підтримувати спілкування, а й зберігають важливі дані, забезпечують доступ до фінансових та інших програм. Тому збереження цих пристроїв – завдання №1 для кожного користувача. Вдале рішення цієї задачі – покупка чохлів. Вони перешкоджають механічним пошкодженням смартфонів, захищають від впливу негативних зовнішніх факторів.

У нашій статті ми зробили добірку топових виробників чохлів для смартфонів.Тож дізнаємося, продукція яких брендів користується найбільшою популярністю:

  1. IPaky. Кейси цієї знаменитої торгової марки з Китаю високо цінуються за бездоганну якість та цікаві технологічні рішення. Вироби відрізняються практичністю, ергономікою, довговічністю та стильним дизайном. Щоб підтримувати інтерес покупців до своєї продукції, компанія постійно оновлює асортимент та випускає нові моделі. Тому в каталозі бренду можна знайти оригінальний чохол на будь-який смартфон. Маючи високу якість, продукція IPaky радує доступною вартістю, і це ще один важливий плюс.
  2. Nillkin. Ця китайська компанія є ще одним визнаним лідером серед виробників аксесуарів для смартфонів. Для виробництва чохлів цього бренду використовуються різні матеріали: штучна і натуральна шкіра, полікарбонат, термопластичний поліуретан, силікон. Дизайн виробів завжди відповідає актуальним модним тенденціям. Основною «фішкою» компанії є те, що вона відстежує вихід флагманів від провідних виробників смартфонів та миттєво реагує на появу нових моделей випуском чохлів та захисних плівок. Тобто, якщо ви купуєте навіть найновіший апарат, у каталозі Nillkin, напевно, вже будуть представлені аксесуари для нього.
  3. Baseus. Чохли цієї торгової марки – уособлення солідності та респектабельності у світі мобільних аксесуарів. При їх виробництві часто використовуються дорогі матеріали, які поєднуються в оригінальних дизайнерських рішеннях. Найбільшою популярністю користуються ультратонкі моделі із силікону. Вони тактильно приємні, міцні та довговічні, а за рахунок фактурної поверхні надійно утримуються в руках.
  4. Spigen. Цю торгову марку зробили знаменитою броньовані чохли, які за рівнем захисту вважаються одними з найкращих. Для виробництва аксесуарів використовуються поєднання TPU, PC, алюмінію та інших матеріалів. Якщо смартфон у такому чохлі впаде на землю, захисний кейс ефективно нейтралізує ударне навантаження.
  5. Mofi. Цей виробник відомий стильними чохлами-книжками. Його кейси забезпечують смартфонам надійний захист від механічних пошкоджень, перешкоджають утворенню на дисплеї подряпин та потертостей. На особливу увагу заслуговує лінійка кейсів Mofi Vintage, в якій представлені оригінальні моделі в стилі ретро.

Отже, якщо ви замовляєте смартфон у магазині АЛЛО у Рівному, одразу подбайте про купівлю якісного захисного чохла. Ці вироби можна знайти у відповідному розділі каталогу, де представлена ​​продукція найвідоміших брендів. Вдало вибраний чохол не тільки захистить пристрій від пошкоджень, але й стане іміджевим аксесуаром, який буде привертати до себе увагу оточуючих.

Exit mobile version