Site icon Главпост

Особливості дизайну друку на футболках

На сьогоднішній день друк на футболках особливо популярний, адже це чудова можливість виділитися, відобразити свої смакові уподобання. Друк на футболках дозволяє нанести різні логотипи, можна замовити принти улюблених фільмів, музичних груп, тобто друк на футболках може бути найрізноманітнішим.

Особливості друку на футболках

Головне, звернутися до професіоналів, які гарантують високу якість, довговічність зображення. На сайті ви можете придбати самі футболки, вони можуть бути чоловічими, найчастіше це моделі унісекс. Вони відрізняються вільним прямим кроєм, відсутністю бічних швів, вони мають на горловині спеціальна бейка. У друкарні є жіночі футболки, у них:

Що стосується вибору способу друку, то найкраще дослухатися порад фахівців. Вони порадять вам, для якого принта який спосіб підходить, адже все залежить від матеріалу футболки, від партії, яку ви замовляєте. Серед видів друку виділяють термоперенос, він підходить у тих випадках, коли потрібно надрукувати від однієї футболки. Тут робиться друк особливою плівкою, відзначають яскраву передачу кольорів, також колір виробу буде насичений. Даний прийом буде відрізнятися високою зносостійкістю, а друк відрізняється особливою швидкістю виконання.

Повнокольоровий термоперенос є особливим варіантом, адже гарантовано красиве зображення. Якщо це шовкотрафарет, то тут можливе замовлення від п’ятдесяти штук, печатка виробляється особливою фарбою.

Методи друку на футболках

Не менш цікавим є прямий цифровий друк, у цьому випадку можливе також замовлення однієї штуки. Друк робиться особливою фарбою для друку. Зазвичай вибирають особливий принт, найчастіше замовляють фотографії, зображення, до того ж гарантований швидкий друк. У будь-якому випадку варто керуватися порадами досвідчених фахівців.

Обов’язково враховується густина тканини, вона значно відрізняється.
Це можуть бути тонкі футболки, трохи прозорі, які не сковують рухів. Вони ідеально підходять для спекотних днів, також це може бути стандартна густина, яка підходить для кольорових виробів. Часто такі вироби використовують у дитячих таборах, для робочих підприємств, магазинах, кав’ярнях. Футболки підвищеної щільності чудово тримають форму, це преміальна якість, найчастіше такі футболки обирають, як подарунки.


На сайті друкарні ви можете знайти різні варіанти футболок, залежно від якості та тиражу. Вам запропонують відповідний спосіб друку. Також футболки будуть у різних колірних варіантах, якщо ви купуєте їх для підприємства, то необхідно орієнтуватися на брендові забарвлення. Ви можете підібрати футболку певного кольору, що підійде для друку логотипу різного розміру. Щоб створити потрібний принт, ви можете використовувати спеціальний макет на сайті, це полегшить процес створення, ви можете знайти місце для розміщення логотипу.

Exit mobile version