Site icon Главпост

Яка ситуація на фронті 6 січня

itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Яка ситуація на фронті 6 січня

Окупанти намагалися провести 18 безуспішних штурмових операцій на позиціях українських військ на лівобережжі Дніпра та понесли втрати. Про це інформує Генштаб Збройних Сил України у своєму Facebook-акаунті.

Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною. Протягом доби відбулось 27 бойових зіткнень.

Загалом, ворог завдав вісім ракетних та 55 авіаційних ударів, здійснив 23 обстріли з РСЗВ по позиціях українських військ та населених пунктах.

Внаслідок російських терористичних атак є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові та багатоквартирні будинки, інша цивільна інфраструктура.

Ворог не відмовляється від наміру вибити українські підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом доби противник здійснив 18 безуспішних штурмових дій на позиції наших військ, але українські воїни й надалі утримують зайняті позиції та завдають противнику значних втрат.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 19 районах зосередження особового складу противника.

Підрозділами ракетних військ завдано ураження по одному пункту управління, одному складу боєприпасів, одному артилерійському засобу, одному РЛС ППО та по одному ЗРК "Тор" противника.

Нагадаємо, що росіяни обстріляли Нікополь: є влучання в житловий будинок.

По материалам: Подробности

Exit mobile version