Site icon Главпост

Яка ситуація на фронті 29 листопада

itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Яка ситуація на фронті 29 листопада

Силові структури України продовжують ефективно утримувати свої позиції на лівобережжі Дніпра, Херсонської області, попри неперервні атаки російських збройних формувань. За останню добу зафіксовано 73 бойових зіткнень, під час яких ворог використовував різноманітні види агресії, зокрема, 3 ракетні та 13 авіаційних ударів, а також 8 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Російські терористичні атаки призвели до трагічних наслідків для цивільного населення, з фактами загиблих та поранених осіб. Численні житлові будинки та інфраструктурні об'єкти зазнали руйнувань та пошкоджень через агресивні дії ворога.

У додаток до наземних операцій, російська федерація вчергове виявила свою агресивність, атакуючи Україну за допомогою керованої ракети Х-31 та 2 зенітних ракет С-300. Ці удари були спрямовані на цивільну інфраструктуру, що створює нові виклики для безпеки та відновлення регіону.

Специфіка ситуації на сході та півдні України залишається напруженою, вимагаючи від силових відомств відповіді на загострену обстановку.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала 2 удари по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та ще 2 – по зенітно-ракетних комплексах противника.

Підрозділи ракетних військ уразили 3 пункти управління, 2 склади боєприпасів та район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Раніше ми писали про те, як війська рф вночі випустили територією України 21 дрон-камікадзе типу "Шахед" і три крилаті ракети Х-59.

По материалам: Подробности

Exit mobile version