Site icon Главпост

Яка ситуація на фронті 27 листопада

itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Яка ситуація на фронті 27 листопада

Українські військові міцно утримують свої позиції на лівобережжі Дніпра, наносять удари по району зосередження особового складу російської федерації та відбивають понад 25 атак у районі Бахмута. Про це свідчать дані Генерального штабу Збройних сил України.

За останню добу відбулося 79 бойових зіткнень. Противник здійснив 1 ракетний та 3 авіаційних удари, провів 13 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Внаслідок терористичних атак з боку росії, на жаль, є поранені серед цивільного населення. Також зафіксовані руйнування та пошкодження приватних житлових будинків та іншої цивільної інфраструктури.

Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною.

Сили оборони надалі утримують позиції на лівобережжі Дніпра Херсонської області. Продовжують завдавати вогневого ураження окупантам.

Підрозділами ракетних військ нанесено ураження по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Раніше ми писали про те, що протягом минулої доби, 26 листопада, українські воїни на Таврійському напрямку ліквідували понад 500 окупантів та знищили три танки.

По материалам: Подробности

Exit mobile version