Site icon Главпост

Яка ситуація на фронті 13 листопада

itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Яка ситуація на фронті 13 листопада

Українські війська продовжують вести наступальні операції на Мелітопольському та Бахмутському напрямках. Силам оборони вдалося відбити атаки російських військ поблизу села Роботине, а також знищити два пункти управління окупантів.

Наразі українські бійці активно продовжують свою наступальну операцію в різних напрямках, завдаючи ворогові великих втрат та підриваючи його оборону.

Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ.

Упродовж останньої доби відбулося 50 бойових зіткнень. Ворожі сили вчинили 2 ракетні та 32 авіаційні удари, а також здійснили 23 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Як результат, приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура зазнали руйнувань та пошкоджень. Спостерігаються жертви та поранені серед цивільного населення. Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною.

Водночас, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, наступальні (штурмові) дії на Бахмутському напрямку, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

Протягом доби авіація сил оборони завдала 8 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 1 удар по зенітно-ракетному комплексу противника.

Підрозділами ракетних військ нанесено ураження по 6 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 2 пунктах управління, 4 артилерійських засобах, 1 засобу протиповітряної оборони та 1 іншій важливі цілі противника.

Нагадаємо, росіяни нарощують сили та продовжують наступ на Куп'янському напрямку.

По материалам: Подробности

Exit mobile version