Site icon Главпост

Рф у специфічній стадії, шукає варіанти, щоб змінити хід війни – Зеленський

<img class="aligncenter" title="Рф у специфічній стадії, шукає варіанти, щоб змінити хід війни – Зеленський ” src=”/wp-content/uploads/2023/02/2116ecf520822cc5b4498efbfd9399ec.jpeg” alt=”Рф у специфічній стадії, шукає варіанти, щоб змінити хід війни – Зеленський” width=”100%” />

Росія у специфічній стадії війни. Стратегічно її програш вже зрозумілий, проте тактично у них ще є ресурс для нових спроб наступальних дій.

Про це повідомляє президент Володимир Зеленський.

Зеленський заявив, що Україна не залишить без відповіді жодну агресивну дію окупантів.

"Ворог у специфічній стадії. Коли стратегічно програш Росії вже зрозумілий, але тактично у них ще є ресурс для спроб наступальних дій", – наголосив Зеленський.

За його словами, ворог шукає варіанти, щоб спробувати змінити хід війни та поставити на службу агресії потенціал усіх територій, які вони ще контролюють.

"Ми ж маємо продовжувати робити те, що ми робимо – посилювати нашу стійкість, бути єдиними у прагненні забезпечити нашу армію необхідною зброєю та обладнанням. Нам потрібно говорити одним голосом зі світом щодо постачання зброї. А також маємо щомісячно посилювати глобальний тиск на Росію", – підкреслив президент.

Він зауважив, що Росія має вийти із цієї своєї стадії значно більш послабленою, ніж вона передбачає для себе у найгірших сценаріях.

По материалам: Подробности

Exit mobile version