Site icon Главпост

Росіяни нарощують війська в районі Мелітополя – Генштаб

Росіяни нарощують війська в районі Мелітополя - Генштаб

Росіяни збільшують угруповання окупаційних військ в районі Мелітополя Запорізької області. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні 13 листопада.

По периметру міста будуються укріплення та фортифікаційні споруди. Цивільним заборонено наближатись до району аеродрому. До міста прибувають колони зі сторони міста Токмак.

Водночас у тимчасово зайнятих ворогом населених пунктах Каховка, Таврійськ і Нова Каховка Херсонської області спостерігається зменшення кількості особового складу противника. У містах залишається мінімальна кількість окупантів, по вулицях пересуваються патрулі.

Повідомляється також, що українська авіація впродовж доби завдала по ворогу 16 ударів. Під ураження потрапили 10 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також 6 позицій зенітно-ракетних комплексів противника.

Наші підрозділи ракетних військ і артилерії за добу уразили пункт управління та 10 районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки.

У ранковому зведенні Генштаб повідомляв, що в районі населеного пункту Дніпряни на Херсонщині, по будівлі, де знаходилось до 500 окупантів, завдано високоточного удару.  За його результатами до Таврійська вивезли дві вантажівки загиблих загарбників.

По материалам: Подробности

Exit mobile version