Site icon Главпост

“Динамо” перемогло “Львів” і перервало серію з п’яти поразок поспіль (відео)

itemscope itemtype=’http://schema.org/ImageObject
"Динамо" перемогло "Львів" і перервало серію з п'яти поразок поспіль (відео)

Київське "Динамо" у матчі 4-го туру Української Прем'єр-ліги зустрілося у Львові з місцевим "Львовом".

У першому таймі "Динамо" володіло тотальною перевагою в контролі м'яча, намагаючись атакувати позиційно, проте надійна гра футболістів "Львова" в обороні не дозволяла киянам використовувати вільний простір.

Перший момент динамівці створили на 15-й хвилині, коли після розіграшу стандарту та навісу Циганкова з правого флангу до штрафного Бурді вдалося пробити головою – однак м'яч пролетів над поперечиною.

До перерви динамівці завдали трьох ударів по воротах Ільющенкова, єдиний із яких у площину втілився у забитий гол.

На 32-й хвилині Сидорчук із центру поля дав передачу на Гармаша, який переправив м'яч на правий фланг, звідки Циганков, увійшовши до штрафного, віддав пас на Буяльського – і Віталій у дотик пробив точно в нижній кут – 1:0.

На старті другого тайму Олег Дулуб провів одразу три заміни, тоді як Мірчі Луческу змінив одного зі своїх лідерів і автора забитого голу – Віталія Буяльського.

Найкращий момент другого тайму динамівці створили на 82-й хвилині, коли Кабаєв дальнього удару, м'яч пірнув перед голкіпером, однак Ільющенков зреагував.

Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу "Динамо", яка приносить "біло-синім" перші три очки у поточному розіграші чемпіонату України. 

Українська Прем'єр-ліга. 4-й тур

"Динамо" (Київ) – "Львів" – 1:0 (1:0). Голи: Буяльський (32).

Нагадаємо, що три дні тому "Динамо" програло "Фенербахче" у матчі Ліги Європи.

По материалам: Подробности

Exit mobile version