Site icon Главпост

У Зеленського пояснили, чому росія хоче примусити Україну сісти за стіл переговорів

itemscope itemtype=’http://schema.org/ImageObject
<img class="aligncenter" title="У Зеленського пояснили, чому росія хоче примусити Україну сісти за стіл переговорів ” src=”/wp-content/uploads/2022/08/b77f2cebeddd192246b9270ad078b4af.jpeg” alt=”У Зеленського пояснили, чому росія хоче примусити Україну сісти за стіл переговорів” width=”100%” />

росія хоче примусити Україну якнайшвидше повернутися за стіл переговорів. Кремль прагне зробити це зараз, поки війська рф не отримали тактичних поразок на полі бою.

Про це повідомляє радник голови Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі телемарафону.

"Якщо ми зараз сядемо за стіл переговорів, то росія, яка не отримала ще добрячого ляпаса, тобто ще не отримала декілька суттєвих тактичних поразок на полі бою, буде проводити ту ж саму політику, яку проводить завжди", – пояснив він.

Подоляк зазначив, що росія розмовляє з позиції шантажу та ультиматуму. Кремль у разі поновлення переговорів буде вимагати від України відмовитися від територій. Проте після втрат на фронті переговорна позиція рф може змінитися.

"Я хочу, щоб це розуміли у світі. росія може сидіти за столом переговорів тільки тоді, коли отримає по зубах. Після цього вона буде певний час, не дуже довго, сприймати чужі доводи, аргументи", – додав Подоляк.

По материалам: Подробности

Exit mobile version