Site icon Главпост

Усунення з посад: Зеленський звернувся до українців

itemscope itemtype=’http://schema.org/ImageObject
Усунення з посад: Зеленський звернувся до українців

У неділю ввечері, 17 липня, наприкінці 144-го дня повномасштабної війни, президент України Володимир Зеленський звернувся до українців.

Сьогодні я ухвалив рішення про відсторонення від посади Генерального прокурора та про усунення голови Служби безпеки України.

"Я відвідав прифронтові регіони – найскладніші. Особисто розбирався з діяльністю зокрема й правоохоронних органів. За результатами цього, як ви вже знаєте, були ухвалені кадрові рішення щодо регіональних керівників сектору безпеки – Херсон, Харків. Конкретні дії та будь-яка бездіяльність кожної посадової особи в секторі безпеки та в правоохоронних органах будуть оцінені", – сказав він.

Хочу, щоб мене сьогодні почули й усі, від кого залежить надзвичайно чутливе питання призначення нового керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Моя позиція як Президента України – конкурс, який відбувся, має привести до цілком логічного рішення про призначення нового керівника. Відповідна людина обрана, і від конкурсної комісії залежить фіналізація цього рішення.

По материалам: Подробности

Exit mobile version