Site icon Главпост

“Плани Кремля зламано”: Україна виграла перший бій за Київ – Резніков

itemscope itemtype=’http://schema.org/ImageObject
"Плани Кремля зламано": Україна виграла перший бій за Київ - Резніков

Міністр оборони Олексій Резніков повідомив, що російські окупанти зазнали поразки під Києвом й регіон звільнено від ворога. путінські армійці відступають, щоб перегрупувати сили і змінити напрямок ударів.

Про це він написав у Facebook.

"Після 39 днів відсічі повномасштабній російській інтервенції багато з нас з полегшенням сприймають добрі новини. Російські окупанти зазнали поразки під Києвом. Перший бій за столицю українські захисники і захисниці виграли. Київщину звільнено від ворога. Він також відступає на Чернігівщині та Сумщині, щоб перегрупувати сили і змінити напрямок ударів. Це – беззаперечне свідчення, що плани Кремля зламано", – заявив голова Міноборони.

Водночас, за його словами, попри відбиття першої хвилі вторгнення, є ризик, що вона може бути не останньою. Крім того, доведеться зробити ще багато, щоб бути готовими до будь-яких сценаріїв.

"Ворог тікає, хоч і має більше техніки. Він просто не має таких людей, як у нас. Вся Україна сьогодні гартується в бою. І обов’язково переможе. Слава Україні!", – підсумував Резніков.

По материалам: Подробности

Exit mobile version