Site icon Главпост

Захист енергетики і посилення ППО: Зеленський провів Ставку

itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
Захист енергетики і посилення ППО: Зеленський провів Ставку

Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки, де основною темою обговорення стало забезпечення захисту енергетичної інфраструктури та підготовка до зимового періоду.

Про це повідомив глава держави на своїй сторінці в Телеграмі.

Зеленський зазначив, що під час засідання, яке отримало назву "Енергетична Ставка", представники Нафтогазу, Укренерго, Міністерств енергетики, внутрішніх справ, розвитку громад і територій, а також Повітряних сил і обласних військових адміністрацій доповіли про стан справ.

Він наголосив на важливості всіх рівнів захисту енергетичної інфраструктури, зокрема інженерного, за допомогою засобів радіоелектронної боротьби та сил протиповітряної оборони. Активну роль у цьому процесі відіграватиме авіація. Президент також повідомив про ухвалення рішення щодо посилення ППО в прикордонних та прифронтових регіонах.

Крім того, Міністерство внутрішніх справ представило план дій для реагування на обстріли та оперативного відновлення пошкоджень. Зеленський також додав, що триває робота зі створення мережі розосереджених когенераційних установок.

По материалам: Подробности

Exit mobile version