Site icon Главпост

росіяни атакували Донеччину: 2 загиблих та 10 поранених

itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
росіяни атакували Донеччину: 2 загиблих та 10 поранених

російські війська 12 жовтня знову здійснили обстріли по території Донецької області, що призвело до загибелі двох осіб і поранення десяти людей.

Про це повідомили в прокуратурі області.

Згідно з даними, між селами Улакли та Дачне у Волноваському районі ворожий FPV-дрон влучив у цивільний автомобіль, убивши 19-річного водія. Крім того, російські війська завдали удару по селищу Курахівка в Покровському районі, де внаслідок обстрілу загинула 84-річна жінка.

Селидове також зазнало обстрілу, під час якого поранення отримали двоє чоловіків і жінка. В Сіверську постраждав приватний будинок, а осколкових поранень зазнали двоє молодих людей віком 23 і 25 років.

Попередньо встановлено, що росіяни використовували артилерію для обстрілу населених пунктів. У результаті атаки на Мирноград подружжя 50 і 55 років отримало мінно-вибухові поранення, їм було надано медичну допомогу. У селищі Шевченко були поранені ще троє мирних жителів — віком 46, 50 та 73 роки.

Правоохоронні органи розпочали розслідування за фактом порушення законів і звичаїв війни за статтею 438 Кримінального кодексу України.

По материалам: Подробности

Exit mobile version