Site icon Главпост

Умєрову призначили двох нових заступників: що відомо

itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
Умєрову призначили двох нових заступників: що відомо

Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про призначення двох нових заступників міністра оборони — Сергія Мельника та Сергія Боєва. Обидва були рекомендовані міністром оборони Рустемом Умєровим.

За інформацією Міністерства оборони, Сергій Боєв отримав посаду заступника міністра оборони з питань європейської інтеграції. Раніше він обіймав посаду заступника міністра з питань стратегічних галузей промисловості України. Протягом 2016-2022 років Боєв займав керівні посади у НАК «Нафтогаз України» та АТ «Укргазвидобування», а також працював у провідних міжнародних банках і консалтинговій компанії The Boston Consulting Group, що надало йому значний досвід у фінансовій та управлінській сферах.

Другим новопризначеним заступником міністра оборони став Сергій Мельник, бригадний генерал. У 2022 році він успішно завершив курси вищого керівного складу стратегічного рівня (L-4) Національного університету оборони України. З початку повномасштабного вторгнення він керував обороною Харкова.

Мельник є доктором юридичних наук, професором військового права, заслуженим працівником освіти України та лауреатом Державної премії України в галузі освіти.

Крім того, 11 жовтня стало відомо, що уряд за поданням Умєрова звільнив Олександра Балануцу з посади заступника міністра оборони. Він обіймав цю посаду з 17 травня 2024 року та відповідав за напрямок європейської інтеграції.

По материалам: Подробности

Exit mobile version