Site icon Главпост

Ситуація на Покровському напрямку складна, ворог намагається захопити Селидове — військовий

itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
Ситуація на Покровському напрямку складна, ворог намагається захопити Селидове — військовий

Ситуація на фронті складна. Ворог тисне та просувається. Росіяни всіма силами і засобами намагаються захопити Селидово і просунутися на Покровськ.

Про це заявив Сергій Волков, військовослужбовець ЗСУ у ефірі телемарафону "Єдині новини".

"Ми зараз перебуваємо на Покровському напрямку, Селидівський бік. Росіяни всіма силами і засобами намагаються захопити Селидово і просунутися на Покровськ. Селидово — населений пункт, який вони хочуть захопити для подальшого просування на Мирноградсько-Покровській агломерації. Проте у них цього не вийде", — сказав військовий.

За його словами, на Покровському напрямку сконцентрована велика кількість бойового складу, зокрема, піхота, а також танки і бронетехніка. Зазвичай окупанти застосовують вогневий вал, потім "накати", а потім йдуть групи з двох-трьох людей, але їх багато.

"Відчувається, що росіяни більше застосовують свої резерви і підтягують їх швидше, ніж ми. Для того, щоб у нас були більші резерви, потрібно насамперед проводити рекрутинг і мобілізацію, бо поки ситуація складна з особовим складом. Росіяни продовжують регулярно застосовувати авіацію. Їхні "Сушки" та гелікоптери прикривають ворога під час штурмів. Росіяни скидають авіабомби як на передній край, так і на саме Селидове", — заявив Волков.

По материалам: Подробности

Exit mobile version