Site icon Главпост

росіяни обстріляли 400 разів за добу Запорізьку область: Федоров розповів подробиці

itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
росіяни обстріляли 400 разів за добу Запорізьку область: Федоров розповів подробиці

Шестеро поранених — на Запоріжжі. Росіяни напередодні вгатили по інфраструктурних об'єктах міста. Також з авіації били по Оріхову, Малій Токмачці, Новодарівці. Лише за минулу добу, порахували в Запорізькій ОВА, загарбник завдав майже чотириста ударів по 13-ти населених пунктах. В громадах зруйновані житлові будинки та об'єкти інфраструктури. А від початку цієї доби в області додалося ще півтора десятка повідомлень від потерпілих про нові руйнування житла та інфраструктури.

Іван Федоров, голова Запорізької ОВА, розповів в ефірі телемарафону "Єдині новини" про оперативну ситуацію в області.

"Майже 400 разів російські війська обстрілювали Запоріжжя. Знову зруйновано будинки. На жаль, вчора ворог знову цілив КАБами по обласному центру, саме по місту Запоріжжя ворог поцілив по одному з обʼєктів інфраструктури на території міста.

На жаль, шестеро людей за вчорашню добу було поранені. За останні півтора тижні, коли ворог почав обстрілювати КАБами, більш ніж сто людей поранено і наразі 10 перебувають у лікарні. Після вчорашнього обстрілу одна людина перебуває у тяжкому стані. Вчора росіяни обстрілювали територію Запорізької області в більшості дронами. У ворога декілька цілей: енергетика та інфраструктура", — сказав Федоров.

По материалам: Подробности

Exit mobile version