Site icon Главпост

росіяни штурмуватимуть Запорізький напрямок, щоб обрізати логістику ЗСУ

itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
росіяни штурмуватимуть Запорізький напрямок, щоб обрізати логістику ЗСУ

Українські військові очікують активізації наступальних дій армії рф у районі населених пунктів Оріхів та Мала Токмачка в Запорізькій області найближчими днями.

Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" повідомив речник Сил оборони півдня Владислав Волошин. За його словами, російські війська готуються до активних дій на так званому Роботинському виступі, щоб отримати можливість контролювати українські логістичні шляхи.

Як пояснив Волошин, у разі прориву ворог зможе взяти під вогневий контроль транспортні маршрути, що з'єднують Запоріжжя з іншими частинами України. Це особливо важливо, оскільки українські сили обороняють Донецьку та південну частини Запорізької області. Тому противник намагатиметься захопити цю територію будь-якою ціною.

Речник також зазначив, що росіяни зосереджують штурмові групи поблизу Оріхова та Роботиного, і протягом найближчих днів очікується їх активізація. Окупанти перекидають особовий склад, проводять розвідку та готують логістику, що свідчить про підготовку до штурму.

За словами Волошина, головною метою російських штурмових операцій на Запорізькому напрямку є досягнення адміністративних кордонів Донецької області та спроба окупації Запоріжжя.

По материалам: Подробности

Exit mobile version