Site icon Главпост

Віцепрезиденти Венс та Волз провели дебати

itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
Віцепрезиденти Венс та Волз провели дебати

Віцепрезиденти від республіканців та демократів, Джеймс Ді Венс і Тім Волз, провели дебати, під час яких обговорили ключові для США теми, такі як нелегальна міграція, медична реформа, аборти та кліматичні питання.

Як повідомляє CBS News, що транслював захід, обговорення клімату стало одним із центральних моментів. Венс заявив, що Трамп підтримує чистоту повітря і води, підкресливши необхідність інвестицій у розвиток енергетики. Волз, у свою чергу, розкритикував Трампа за заперечення зміни клімату, наголосивши, що адміністрація Байдена активно працює над пом’якшенням її наслідків.

Під час дискусії про міграційну політику Венс звинуватив демократів у скасуванні ініціатив Трампа, що стримували потік нелегальних мігрантів. Він висловився за депортацію тих, хто скоїв злочини, та будівництво стіни на кордоні. Волз відповів, що Камала Гарріс, працюючи прокуроркою, активно боролася з нелегальною міграцією, і розкритикував Трампа за недоречні висловлювання щодо мігрантів.

У питанні абортів Венс запевнив, що не підтримував національної заборони, тоді як Волз спростував твердження про те, що демократи виступають за аборти на пізніх термінах вагітності.

У міжнародній політиці кандидати підтримали право Ізраїлю на самозахист, проте Тім Волз застеріг, що повернення Трампа на посаду президента може бути небезпечним для світової стабільності. Питання України залишилось поза увагою.

Загалом, дебати пройшли на рівних, хоча опитування Washington Post серед виборців показало невелику перевагу Джеймса Ді Венса, союзника Трампа.

По материалам: Подробности

Exit mobile version