Site icon Главпост

Ворог скинув на Запоріжжя 13 КАБів, одна бомба впала біля вокзалу — ОВА (відео)

itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
Ворог скинув на Запоріжжя 13 КАБів, одна бомба впала біля вокзалу - ОВА (відео)

До медиків звернулися вже 16 людей, постраждалих від ворожої атаки на Запоріжжя. Внаслідок обстрілу поранені дев'ять жінок, п'ять чоловіків та дві дитини — хлопець 17 років та дівчинка 8 років. У лікарні залишаються дві постраждалі жінки.

Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" розповів речник Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Коваленко.

"Російські окупанти тероризують Запоріжжя практично тиждень. З минулої неділі, понеділок, вівторок в середу Запоріжжя перебувало під обстрілом російської авіації. Сьогоднішній ранок також виявився неспокійним, трагічним. 

На даний момент ми знаємо, що 13 КАБів прилетіло на Запоріжжя. Вони влучили в житловий сектор. так жодного військового об'єкту немає і ніколи не було. Це три райони Запоріжжя лівобережні — Шевченківський, Комунарський і Олександрійський райони. Зруйновано чимало будинків, будівель, інфраструктурних об'єктів. Зокрема чотириповерховий багатоквартирний будинок, він фактично зруйнований і непридатний для проживання.

Там була деблокована жінка, яка опинилася під завалами під час обстрілу. Крім цього, 15 будинків приватного сектору також зруйновано. І десятки будинків зазнали пошкодження — повилітали вікна, двері, балкони. Згоріли автівки, виникали пожежі. 

На даний момент 16 людей зазнали травми та поранень, двоє людей перебувають у лікарнях. Їх стан середньої тяжкості. Серед травмованих — 17-річний юнак і 8-річна дівчинка. 

Один з епіцентрів прильоту був неподалік залізничного вокзалу Запоріжжя, це наш центральний вокзал", — розповів Олександр Коваленко.

По материалам: Подробности

Exit mobile version