Site icon Главпост

Зеленський обговорить з Байденом посилення плану перемоги

itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
Зеленський обговорить з Байденом посилення плану перемоги

Український президент Володимир Зеленський проведе закриту зустріч з американським колегою Джо Байденом. Водночас планується, що вони обговорять посилення українського плану перемоги. Про це повідомляє The Guardian.

Пане президенте, дякую за вашу рішучу підтримку рішення допомогти нам захистити Україну. Україна — наш дім. Ми глибоко цінуємо, що Україна й Америка стояли пліч-о-пліч з самого першого моменту…

Водночас президент зауважив, що рішучість Байдена неймовірно важлива для України.

Щоб перемогти… Ми повинні відновити нормальне життя, і ми дуже цінуємо ваше лідерство… Ми також маємо 26 двосторонніх угод про безпеку з партнерами, заснованих на декларації про безпеку G7. У нас є сильна угода про безпеку зі Сполученими Штатами, і ми вдячні за неї, і ми будемо повністю її виконувати.

Крім того, Зеленський згадав, що важливим є те, що Україна та США поділяють однакове бачення безпекового майбутнього України в ЄС і НАТО, і наголосив, що Україна робить безпрецедентну кількість реформ на цьому шляху.

Сьогодні ми маємо новий пакет підтримки… Це буде великою допомогою. Сьогодні я обговорив з президентом Байденом план перемоги. Ми готуємося обговорити деталі, щоб посилити план, скоординувати наші позиції… Дякую вам за цю непохитну двопартійну підтримку і всьому американському народу. Разом ми маємо перемогти, ми переможемо.

Раніше ми писали про те, що Зеленський зустрівся з Байденом.

По материалам: Подробности

Exit mobile version