Site icon Главпост

Війська рф уночі обстріляли 8 регіонів України: є загиблі та поранені

itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
Війська рф уночі обстріляли 8 регіонів України: є загиблі та поранені

У ніч на 26 вересня російські війська завдали ударів по Києву та восьми регіонах України.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Запорізька область
Внаслідок авіаударів по Запоріжжю постраждали щонайменше 8 осіб, серед яких дитина. Було зруйновано та пошкоджено 12 будинків, у тому числі багатоквартирний. Рятувальники провели пошукові операції та евакуювали 18 людей.

Херсонська область
Область зазнала двох атак. Під час авіаудару дві людини були поранені та врятовані з-під завалів. Постраждало літнє подружжя через удар по дачному будинку. Сили ППО знищили два безпілотники типу Shahed-131/136 під час нічної атаки.

Київ
У столиці через падіння уламків дронів пошкоджено чотири багатоквартирні будинки та 20 автомобілів, також сталася розгерметизація газової труби. Постраждали двоє людей: чоловік отримав поранення, а його дитина пережила сильний стрес.

Київська область
Внаслідок падіння уламків у трьох районах виникли пожежі на лісовій підстилці та трав'яному настилі. Постраждала 66-річна жінка, яка зазнала легких поранень, але відмовилася від госпіталізації.

Одеська область
В Одеському районі внаслідок ракетного удару загинула 62-річна жінка. Також сталася пожежа сухої трави, яку швидко ліквідували рятувальники.

Інші регіони
Атаки також зазнали Донеччина, Харківщина, Сумщина та Івано-Франківщина, де обійшлося без постраждалих.

По материалам: Подробности

Exit mobile version